Baby portretten


Baby portretten maken is het mooiste wat er is. Heel mooi om te zien hoe de trotse ouders hun pasgeboren kindje willen laten vastleggen op foto. Het mooiste is als ik twee keer een shoot mag maken, namelijk als de baby net geboren is en een paar weken later, je ziet dan al echt zo veel verschil bij het kindje dat is mooi om te zien.


Baby Vince (4 dagen oud)


De kleine Vince was tijdens deze shoot net 4 dagen oud. HIj heeft tijdens de hele shoot lekker geslapen. Voor meer foto's van Vince met zijn familie kijk ook bij familie portretten.Baby fotoshoot (1maand oud)


Bij de 2e fotoshoot was deze kleine jongen al 1 maandje oud. En wat veranderen ze toch snel. Dit keer waren de papa en de grote zus er ook bij. Voor foto's met de familie kijk bij familie portretten.


Baby fotoshoot (1 week oud)


Tijdens de 1e fotoshoot (10 mei 2018) was deze kleine jongen net 1 weekje oud. Dit was tevens de eerste keer dat ik een baby fotoshoot deed. Het was erg spannend maar vooral heel leuk. 

Voor meer foto's van deze kleine jongen samen met zijn familie kijk bij Familie portretten.Voor meer foto's kijk ook op mijn Facebookpagina:

Commentaren: 5
 • #5

  Erica (zaterdag, 28 maart 2020 16:13)

  Mooie site met veel verschillende foto's. Voor mij is het een tijdje geleden dat ik druk was met de camera maar krijg na het zien van de foto's weer zin om deze hobby op te pakken.

 • #4

  Petra (vrijdag, 30 augustus 2019 08:06)

  Je hebt een leuke site met vele mooie foto's. Succes gewenst!

 • #3

  Frans Pelzer (donderdag, 31 mei 2018 09:19)

  Hoi Georgine,

  Leuke website met prachtige opnames. Duidelijk en overzichtelijk ingedeeld.
  We delen dezelfde hobby, hoewel ikzelf meer de vlinders en libellen als doelgroep heb. Mogelijk start ik in de toekomst ook een eigen website.

  Heel veel plezier en succes verder met fotograferen......!

  Groetjes ,

  Frans Pelzer

 • #2

  Klara Brouwers (donderdag, 22 februari 2018 20:21)

  Super tolle Fotos Georgine!!!
  Das ���

 • #1

  Wim Duijts (donderdag, 01 februari 2018 16:17)

  Hola Georgine een leuke website met mooie opname's

google65f11b4e688bca20.html