Evenementen


Foto's maken op spannende evenementen is altijd weer een leuke uitdaging. Heb je leuke tips voor evenementen in Limburg of ga je zelf meedoen en wil je hier graag foto's van laat het mij dan weten via mijn mail:

Ik zet nieuwe foto's van evenementen ook altijd op mijn Facebookpagina:Motorcross Moresnet


Maandag 10 juni 2019 was ik met mijn vader naar de motorcross in Moresnet. Ik heb voor het eerst geprobeerd om de motorcrossers in actie vast te leggen. Ik moet nog veel oefenen, maar toch een paar leuke foto's kunnen maken.

 

Overige foto's staan op mijn Facebookpagina:


Holy Hill Obstacle Run Sittard


8 December 2018 was het weer zover de Holy Hill Obstacle Run in Sittard vond weer plaats. Met als hoogtepunt het tokkelen van een 7 verdiepingen hoog gebouw. Ook dit keer was het weer een groot spektakel met zeker 45 obstakels wat je echt niet wilt missen.

 

Ik verheug mij nu al weer op de volgende run van 25 mei 2019.

De overige foto's komen op de website van de Holy Hill te staan.


Cavemanrun Ice Edition Landgraaf


Ook dit jaar was de Cavemanrun Ice edition weer een groot succes! Waar tientallen obstakels, de modder en waterobstakels de basis vormden.

 

Kracht en uithoudingsvermogen stonden centraal. Het parcours ging onder andere door de sneeuw (Snowworld) en door Mondo Verde.

De overige foto's staan op mijn Facebookpagina:Holy Hill Obstacle Run


De Holy Hill Obstacle Run in Sittard was weer een spectaculaire gebeurtenis met meer dan 40 obstakels van bijvoorbeeld water, modder en zelfs vuur. De overige foto's komen op de website van de Holy Hill  of mijn Facebookpagina te staan. Holy Hill Obstacle Run (Pre-Run)


De Holy Hill Pre-Run in Sittard is een test -run over een deel van het parcours van de Holy Hill Obstacle Run die op 12 mei 2018 zal plaatsvinden. Het parcours telt meer dan 30 obstakels en Team obstakels. Het is zeker een grote maar ook leuke uitdaging!

 

Overige foto's staan op mijn Facebookpagina:Cauberg Trail Valkenburg 2018


De Caubergtrail in Valkenburg (ook wel de hel van het zuiden genoemd) is een zeer intensieve trail met scherpe bochten en steile hellingen. Het parcours is uitgezet door de prachtige natuurgebieden het Polferbos, Bergse Heide, Ambyer Heide en de Dellen. Een hele leuke uitdaging voor jong en oud. Zeker een aanrader om eens aan mee te doen.

 

Overige foto's staan op mijn Facebookpagina:Hivernal Winter Trail 2018


De Hivernal Wintertrail 2018 was weer een succes. Op bovenstaande foto de 1e vrouwelijke deelnemer wat binnenkomt op de 11km. Het is een parcours met vele hoogteverschillen en moeilijk begaanbare wegen. Dus zeker een uitdaging.

 

Overige foto's staan op mijn Facebookpagina:Mosaqua Honden zwemmen 2017


Ieder jaar is er op 4 oktober (dierendag) honden zwemmen in de buitenbaden van Mosaqua. Elke hond betaald 1 euro entree, die volledig ten goede komt aan het vaste goede doel; het Ronald McDonald Huis in Maastricht.

 

Overige foto's staan op mijn Facebookpagina:Cavemanrun Landgraaf 2017


De Cavemanrun Ice Edition is een geheel nieuwe editie in Landgraaf. Waar de tientallen obstakels, de modder en waterobstakels de basis vormden kende de Cavemanrun Ice Edition net zoals de Cavemanrun in Valkenburg unieke elementen. Hierbij stonden kracht en uithoudingsvermogen centraal.

 

Het parcours is begonnen door de sneeuw (Snowworld), de langste trap van Nederland werd beklommen en vervolgens ging het parcours door Mondo Verde!

 

Overige foto's staan op mijn Facebookpagina:Commentaren: 5
 • #5

  Erica (zaterdag, 28 maart 2020 16:13)

  Mooie site met veel verschillende foto's. Voor mij is het een tijdje geleden dat ik druk was met de camera maar krijg na het zien van de foto's weer zin om deze hobby op te pakken.

 • #4

  Petra (vrijdag, 30 augustus 2019 08:06)

  Je hebt een leuke site met vele mooie foto's. Succes gewenst!

 • #3

  Frans Pelzer (donderdag, 31 mei 2018 09:19)

  Hoi Georgine,

  Leuke website met prachtige opnames. Duidelijk en overzichtelijk ingedeeld.
  We delen dezelfde hobby, hoewel ikzelf meer de vlinders en libellen als doelgroep heb. Mogelijk start ik in de toekomst ook een eigen website.

  Heel veel plezier en succes verder met fotograferen......!

  Groetjes ,

  Frans Pelzer

 • #2

  Klara Brouwers (donderdag, 22 februari 2018 20:21)

  Super tolle Fotos Georgine!!!
  Das ���

 • #1

  Wim Duijts (donderdag, 01 februari 2018 16:17)

  Hola Georgine een leuke website met mooie opname's

google65f11b4e688bca20.html